Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ελένη Ψυχούλη: «Η κρίση έκανε καλό στο σπιτικό τραπέζι»


Η Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία, σκηνοθεσία και κλασικό πιάνο, εργάστηκε για 16 χρόνια ως βοηθός του γλύπτη Τάκη, ως μεταφράστρια αλλά και ως υπεύθυνη για τις στήλες γαστρονομίας αρκετών εντύπων. Τα τελευταία χρόνια τη γνωρίσαμε και μέσα από τη μικρή οθόνη. Η ίδια σημειώνει πως η μαγειρική μπήκε αργότερα στη ζωή της, προσπαθώντας να επαναλάβει τις γεύσεις της Πολίτισσας γιαγιάς της. Αγαπάει τα ταξίδια, τη μουσική, τις γεύσεις της κάθε περιοχής και δεν φοβάται να πει πως έχει τις δικές της «ένοχες απολαύσεις» μακριά από γκουρμέ πιάτα.
Μαζί της, μιλήσαμε για ελληνικές γεύσεις και την θέση τους στην παγκόσμια σκηνή, για μουσική και γαστρονομικές αναμνήσεις αλλά και για τα παιδιά, όπως τα έζησε μέσα από τον ρόλο της στο Junior Master Chef.
Η μαγειρική μπήκε αργότερα στη ζωή της

PELOP.GR
Η Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία, σκηνοθεσία και κλασικό πιάνο, εργάστηκε για 16 χρόνια ως βοηθός του γλύπτη Τάκη, ως…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *